Almere

Paintballen in Almere

Wat is Paintball Almere?

Paintball is momenteel de 3e meest populaire Extreme Sport in de wereld. Met 12 miljoen volgelingen. In 15 jaar tijd is de sport paintball erkend als een van de meeeste opwindende outdoor sporten.

Paintball wordt gespeeld in meer dan 40 landen door miljoenen mensen. Van alle leeftijden. Ebay meldt meer zoekopdrachten voor paintball artikelen dan voor andere sporten vermelding. Met een uitgaven van ruim $ 225 miljoen per jaar.

Alle paintballers hebben liefde voor avontuur. En een sterke geest. Of het nou huisvrouwen, middelbare scholieren of professionals zijn. Iedereen heeft er lol in.

Paintballen

Een paintball rond. Heeft een dunne huid van gelatine met gekleurde vloeistof. Paintballen in Almere zijn vergelijkbaar met grote ronde vitamine capsules of badolie kralen. De vulling binnen paintballs is niet giftig. Niet-bijtend, wateroplosbaar en biologisch afbreekbaar. Het is gemakkelijk uit te spoelen. En zelfs eetbaar. Dit is overigens niet aan te raden.

De paintballen van Almere komen in een veel felle kleuren: blauw, roze, wit, oranje, geel en nog veel meer. Wanneer een paintball een speler raakt dan laat die een gekleurde vloeistof achter. Een speler die wordt geraakt wordt verwijderd uit het spel.

maxresdefault
Paintball Almere

Het spel

Paintball Almere is een sport gespeeld door mensen uit alle beroepen en levensstijlen. Het is een sport waar vrouwen en mannen concurreren in gelijke mate, en waarbij de leeftijd niet word gedomineerd door de jeugd.

Net als bij schaken is de mogelijkheid om snel te denken erg belangrijk bij paintball. Intelligentie en vastberadenheid is belangrijk. niet alleen kracht, snelheid en behendigheid.

Paintball in Almere helpt je character te bouwen. Spelers leren over teamwork, krijgen zelfvertrouwen en ontwikkelen leiderschap. Dit terwijl ze veel plezier hebben. Ook werkt paintball goed om wat stoom af te blazen.

Paintballen Almere is een spannende sport. En paintball is nog een heel leuk! Het is een kans om uw dag-tot-dag verantwoordelijkheden af te schudden en weer energiek te worden door avontuur. Als de adrenaline begint te pompen, kan je niet stoppen. Veel mensen houden daarom van de spanning van het spel.